Kannattajajäsenyys Tue Masiinaa - ryhdy kannattajajäseneksi!

Tammikuusta 2014 lähtien HC Mean Machinea voi tukea 25 euron vuotuisella kannattajajäsenmaksulla.

Ryhtymällä kannattajajäseneksi tuet seuran toimintaa ja madallat omalta osaltasi nuorten pelaajien kynnystä jatkaa harrastusta, joka tarjoaa liikunnallisen elämäntavan, laajan kaveripiirin ja hienoja kokemuksia joukkueessa, jossa on loistava ryhmähenki.

Vastavuoroisesti HC Mean Machine pyrkii tarjoamaan kannattajajäsenilleen etuja, joista kerrotaan mahdollisimman pian.

Kannattajajäsenyys maksaa 25 euroa vuodessa. Jäseneksi voit liittyä tekemällä tilisiirron seuraavilla maksutiedoilla:

Tilinumero: FI15 4309 0010 3368 65 (Liedon Säästöpankki)
Saaja: HC Mean Machine Edustusjääkiekko RY
Viesti: Kannattajajäsenyys 2014, sähköpostiosoite, kannattajajäsenen nimi (jos eri kuin tilin omistaja)
Summa: 25 euroa

HC Mean Machine on vuonna 2006 perustettu turkulainen jääkiekkoseura, joka on koko historiansa ajan pelannut III-divisioonassa. Seuran kantavana ajatuksena on tarjota mahdollisuus jääkiekon harrastamiseen kilpatasolla sellaisillekin pelaajille, joiden oma junioriseura ei harjoita edustustoimintaa ollenkaan tai sopivalla sarjatasolla. Vuosien saatossa Masiina-paidan on pukenut päälleen yli 100 pelaajaa.

HC Mean Machinessa pelaaminen tarjoaa mahdollisuuden jatkaa pitkäaikaista harrastusta niin kauan kuin kiinnostusta riittää. Samalla tuetaan pelaajien terveyttä ja liikunnallista elämäntapaa sekä turkulaista jääkiekkokulttuuria.

Masiinan toiminta rahoitetaan käytännössä kokonaan pelaajien maksamilla kausimaksuilla. Toiminnan menot pyritään aina minimoimaan, jotta kynnys toimintaan osallistumiseen ja jääkiekkoharrastuksen jatkamiseen olisi mahdollisimman matala. Tästäkin huolimatta jokaisen kauden pyörittämiseen tarvitaan reilusti yli 10 000 euroa.

Summaan sisältyvät jäämaksut, kuljetukset vierasotteluihin, Jääkiekkoliiton sarjoihin osallistumisesta maksettavat kulut, tuomarimaksut ja muut seuratoiminnan kulut. HC Mean Machinessa pelaa tälläkin hetkellä esimerkiksi useita opiskelijoita, joille mahdollisimman alhainen kausimaksu voi olla jopa harrastamisen ehto. Seura haluaa pitää oven auki tällaisillekin pelaajille.

Jos olet kiinnostunut tukemaan Masiinaa muilla tavoin tai pystyt tarjoamaan seuran kannattajajäsenille jäsenedun, ota yhteyttä urheilutoimenjohtaja Juhavaltteri Salmiseen:

utj (at) hcmeanmachine.com

Tervetuloa kannattajajäseneksi!